De conventionele deurklink heeft een Stud of een spindel die zit er doorheen, dat is iets meer dan een cilinder waarbij de spindel is aangesloten. Het draaien van de knop trekt de cilinder in de richting van de rotatie. Het einde van de cilinder is de “klink Bar” (meer gewoon bekend als de “klink”), dat steekt in een gesneden ruimte buiten de deurframe en voorkomt dat de deur van de opening wanneer de knop niet roteren.

Meer informatie over dit onderwerp vind je op deze website. Een veer of een soortgelijk mechanisme zorgt ervoor dat de hendel terug te keren naar de oorspronkelijke staat, zolang de knop niet draaien. De schild platen zijn de dekking van het slot oog, gewoonlijk cirkel, waardoor de sleutels gaan het slot lichaam ingaan. Als de deurgrepen hebben een vierkante of rechthoekige plaat waarop het handvat is bevestigd, de achterste plaat wordt aangeroepen.

Informatie over deurbeslag

De deurgrepen kunnen en zijn gemaakt van een verscheidenheid van materialen. Slechts een paar voorbeelden zijn messing, wit porselein, bruin mineraal, gepolijst glas, hout en Victoriaans brons.

Wat voor deurbeslag is er?

De meest voorkomende en elementaire deurklink type is de hendel Lock deurklink gevonden op een achterste plaat in residentiële woningen en commerciële en openbare gebouwen. De deuren die met dit handvat worden gepast hebben een klink dat wordt gebruikt om de deur te houden gesloten.

De deurgreep heeft slechts een hendel handvat dat activeert deze hendel. Wanneer het handvat wordt ingedrukt, de spindel draait dat “door de deur en de buisvormige vergrendeling in de deur, zodat de deur gaat openen “.

Dit type van deur handvat wordt gewoonlijk gevonden in de deuren die in de het leven en eetzaal vereisen aangezien zij geen soort bevestiging hebben. De hendel klink handvat is ook eenvoudig te installeren en te bedienen en is verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen en afwerkingen.

De hendel Lock deurklink op een achterste plaat is een ander type van deurklink die loopt vergelijkbaar met het handvat van de hendel Lock deur. Dit type van greep op een achterplaat bestaat uit een hefboom en enkel onder het, een sleutelgat afgesneden.

Dit staat een sleutel toe om in de deur worden opgenomen om een slot van het slot kader te controleren. Net als de hendel kan de deur geopend en gesloten worden door op de hendel te drukken, maar kan ook met een knop vergrendeld worden. Deze vergrendelingsmechanisme is de reden waarom dit type van deurklink wordt gebruikt voor voor-en achterzijde deuren van residentiële gebouwen.